Поема

Тина Жаровская
;якби не було у слові думок.
спалених серцем у дусі поеми.
став би я чимось рішаючи крок.
не поясню я тобі сенсу тему.
складом бере за собою покличе.
знаєш не те я тримав на увазі.
нерозумію чого саме відчай.
 тягне мене і шепоче неначе.
сильно хотів, залишив особисто.
якби я міг, якби стала ти блище.