Лесе Украинке - Ларисе Косач

Алёна Нимитрюк
               Присвячення Лесі Українкі - Ларисі Косач-Квіткі

Слово гаряче, надзвичайне,
Сяє, немов вогонь досвітній.
Лариса, ти – тендітна чайка,
Ти, Леся – донька України.
Я без надії сподіваюсь,
Що є майбутнє у країни,
Коли за настроєм читаю
Я вірші Лесі Українки.

                2008 рік.