Тела сольются наши

Степаненко Василь
*

З твого лиця
Зіп’ю до краплі вроду,
Тіла зіллються наші
У одне,
Як два стрімкі струмки в річкові води.

*

С лица твоего
Выпью до капли красоту,
Тела сольются наши
В одно,
Как два стремительные ручьи в речные воды.