Украинский Романс

Евгения Зайцева Кириченко
 Останній час 
  Помітно схожі,
  Як рідні сестри
  біль та кохання,

  я зрозумів
  Жити можна,
  Але кохать
  Нема бажання.

  Ми-дві тополі,
  Що клонить вітер.
  Зігнув,зломати
  Ніяк не може.

  Останній час,
  Як рідні сестри,
  Біль та кохання
  Помітно схожі.

  Хай заспівають
  Птахи у гаю
  Про те,як серденько болить

  Ім`Я твоє
  Шепчу зіркам
  Де будеш ти
  І я буду там...

Як дзеркало-річка
Я бачу в ній серце,
Яке розірвали 
Туга і журба,

Як квітку я нес
До тебе надію...
Ми разом померли
Я і вона.

Останній час 
Помітно схожі,
Як рідні сестри
Біль та кохання,

Я зрозуміл
Жити можна,
Але кохать
нема бажання.