Спелые губы

Степаненко Василь
Мовчання, як притулок  уночі,
Твоїх дозрілих вуст
І рук сплетіння
Знайшов. Затих.
І розчинивсь в тобі.

Молчание, как пристанище ночью,
Твоих спелых губ
И рук сплетение
Нашёл. Затих.
И растворился в тебе.