МИТЬ ОДНА...

Елена Мазненко
Я дарую тобі цілунок..
Ніжним дотиком уст в уста..
Я благаю..прийми цей дарунок..
Розумієш..це все не з проста..

Це кохання..це не забаганки..
Це найкращі душі почуття..
Лиш з тобою..до тебе я лину..
Мить одна..це і є життя..