Музыка-UA

Ингвар Олафсон
А коли музика стихала,
він несміло торкався її руки,
їх пальці спліталися
...метелики сердець сполохано пурхали по кімнаті
...вітер бавився шторою
...запах і шум моря паморочив голови
...вуста повніли та розкривалися для поцілунків...
А потім звучала інша музика
...лунав орган в порожньому храмі Сан-Клер, в який випадково зайшла вона
...падре дивувався незнайомій прихожанці, бо вранці в церкві був лише він та органіст
...грала скрипка, яка промовляла голосом Антоніо Вівальді, що "весна таки прийде"
...великий симфонічний Сьомою Симфонією стверджував що життя - вічне,
поки в ньому є Любов...
Музика була скрізь
...вона лунала звідусіль
...вона була всюди
...вона проникала скрізь
...вона була Граалем, любов’ю, вином...
Цей вапняковий схил политий потом трударів, обвитий виноградником та шепотінням трав
все слухав і благом говів...
...і затих вітер
...і запанував штиль, море ледь чутно шепотіло
...і не дзижчав джміль
Бо Світ відтворював себе, як в день Творіння...
Їх було двоє
...Я і ти
...була земля і море
...і музика була
Її ми чули...