До джерела з Тобою не ходили

Наталка Змиивна
До джерела з Тобою не ходили,
На луках квітів ніжних не чіпали...
Пробач мені! Пробач, що не любила!
Пробач мені! Пробач, що не кохала!

Тобі не шепотіла я: «Мій милий!»,
Тебе в обіймах я не колисала...
Пробач мені, ...пробач, що не любила...
Пробач мені, ...пробач, що не кохала...

В Твоєму серці не здіймались хвилі,
В Твоїй душі вітри не вирували...
Пробач мені! Пробач, ...що не любили...
Пробач мені! Пробач, ...що не кохали...