Весiлля у сина

Надежда Троян
Весілля у сина – щасливая дата,
Знайомі і друзі прийшли Вас вітати.
Сьогодні Вам квіти, усмішки, дарунки!
Хай будуть завжди у Вас добрі стосунки.
Хай стане за свято найкраще ця дата
І збудеться все, що говорить Вам мати:
«Послухайте, діти, що хочу сказати,
Щасливої долі Вам хочу бажати.
У злагоді й мирі з повагою жити
І горе і радість Вам навпіл ділити.
А ще я просити хотіла б у Бога,
Щоб Вам надавалась його допомога.
Як буде у вас мрія і думка єдина -
То стане щасливою Ваша родина.»

20. 04. 07 р.