Кохання молоде

Надежда Троян
Не знаю, чи зустрів тебе сьогодні,
Чи ти з’явилася мені вві сні
А може це все чари надприродні?
Але згадались твої очі чарівні.
В твоїх очах я бачив цвіт калини
В очах твоїх уся краса небес.
Твій образ пам’ятав я щохвилини
Найкраща ти з усіх земних чудес.
Скажи, кохана, як тобі живеться,
Чи згадуєш хоч інколи мене?
Не знали ми, що щастя обірветься
Та я кохав, завжди кохав тебе.
Для чого скажеш давнє ворушити
Усе пройшло, минуло наче ніч.
Душа горить, її не загасити
Не потопить не кинути у піч.
В твоїх очах я бачу море синє
Таке спокійне, тепле, чарівне
Погляну в очі й ніби пісня лине
На згадку про кохання молоде.
Скажи кохана, як тобі жилося
Чи згадувала інколи мене?
Не винні ми, що мрії не збулися
Але кохав, завжди одну тебе.

15. 02 05 р.