Львiв. липень 1941p

Дмитриев Александр 2
***Інстітут Національної пам'яті***

Як жидівок волочили
Львівською бруківкою,
В нас було велике свято
Парубкам та дівкам.

Гаптували вишиванкі
Чорним та червоним -
По крові жидів червоній,
Свастікою чорной.