Бытие Исид

Валентина Хоральд Байрам
    Бытует мнение, что многие души боятся попасть в царство Исид, то, что на небесах находится.Кто побывал там, с ужасом вспоминают о том месте. Хором усопшие души плакали и кричали,  в те места подругу свою провожая.
    Удивилась я и спросила -Что там Ад или Рай? -Нет, условия проживания там совершенно иные. Видевшие и Рай, и Ад отвечали мне. Боятся попасть под руководства Исиды, кричат:-Молчи, ничего не спрашивай, ты там не была и это твое счастье. Жуй то, что земное, оно просто и не так жестоко сурово. И я им верю.
    Высокочастотные излучения энергий там, высокие децибелы звуковосприятия,
мираж, хаос, молниеносные в краях тех местных жителей передвижения. Земные души там словно игрушки, животные на развлечение им предоставлены, и доля их ужасно страшна. Низшие существа наши души там по мировосприятию, и с ними никто не считается.
    Приоткрыли мне тайну того бытия, показали немножко, и даже дали понюхать,
послушать чуть-чуть разрешили. Многого мозгам моим не понять, да  и сознание у меня мизерное, не готово оно еще осознать нечто иное доселе не виданное и не слышанное. Совершенно иное. Мир Господа нашего очень велик и разнообразен.

---------
  Буття Ісіда
  Існує думка, що багато душ бояться потрапити в царство Ісіда, то, що на небесах знаходиться.  Хто побував там, з жахом згадують про те місце.  Хором покійні душі плакали і кричали, в ті місця подругу свою проводжаючи.
     Здивувалася я і запитала -Що там Пекло або Рай?  -Ні, умови проживання там зовсім інші.  Ті, хто бачив і Рай, і Пекло відповідали мені.  Бояться потрапити під керівництва Ісіди, кричать: -Мовчи, нічого не питай, ти там не була і це твоє щастя.  Жуй те, що земне, воно просто і не так жорстоко суворо.  І я їм вірю.
     Високочастотні випромінювання енергій там, високі децибели звуковосприятия,
міраж, хаос, блискавичні в краях тих місцевих жителів пересування.  Земні душі там немов іграшки, тварини на розвагу їм надані, і частка їх жахливо страшна.  Нижчі істоти наші душі там за світосприйняттям, і з ними ніхто не рахується.
     Привідкрили мені таємницю того буття, показали трошки, і навіть дали понюхати,
послухати трохи дозволили.  Багато чого мізкам моїм не зрозуміти, та й свідомість у мене мізерна, не готове воно ще усвідомити щось інше досі не бачене і не почуте.  Зовсім інше.  Світ Господа нашого дуже великий і різноманітний.