Мовчки збираю кропиву

Лариса Лорнет
Колише океан любові...
      Десь там...
За обрієм буття.
      Листам...
Та, - більше в них
      полови...
Пірнаю в сенси...
    Відчуттям –
    пробачу все,
на злеті, в вирій –
як шовком плетиво
      впаде
на крила братські
    лебедині...
Хтось горне
Руно Золоте –
воно ж  до Бога
    лине нині...
Колише ОКЕАН
     пісні,
Вербою виплекані
     в тузі
     ЕЛІЗІ –
тій своїй подрузі,
що пригорнула
   МОВЧАЗНА
     біду дівочу.
       Колисала,
     вимріювала,
       навівала
щасливі незабутні дні,-
як острів випірне
     з пітьми,
де люті хвилі,
    в горобину...;
закляті чари – до пори...
рубають гордую
      калину
     і вроду,
і дитинства сни –
Маленьких Принців...
      Лебедині
пір`їни за вікном моїм.
А в серці  -  ніжність
     СОЛОВ`ЇНА,
З весняним подихом
           твоїм...