Начало Начал

Валентина Хоральд Байрам
Существует Начало Начал в Мироздании.
Оно словно плазма крови,
Оно  Источник  Всех Источников.
Оно пульсирует, Оно дышит, Оно мыслит!
Оно  говорит,
И речь та -  исток  всех звуков и диалогов,
Оно сияет всеми цветами,
И  цвета те необычайно разнообразны.
   
Пой  же, сияй, говори и твори  Творение  Свое,
О, Великое из Великих Начало Начал,
Бесконечное количество времени
Во  Времени Вечности!

---
Початок початків

Існує Початок Почав у Всесвіті.
Воно немов плазма крові,
Воно Джерело Всіх Джерел.
Воно пульсує, воно дихає, воно мислить!
Воно говорить,
І мова та - витік всіх звуків і діалогів,
Воно сяє всіма барвами,
І кольори ті надзвичайно різноманітні.
Співай же, сій, говори і твори Творіння Своє,
О, Велике з Великих Початок Почав,
Нескінченна кількість часу
Під Часу Вічності!