Цензура

Максим Бука
Іди під три чорти цензура!
Без тебе спокійніше житиме література,
поезія, і, все, що лине з-під пера...
Цензура зараз все це підпира,
так підпира, що кісткой в горлі стала,
і багатьох вже не на жарт дістала...

Клеймо «цензура» на думках,
натхненні і словах...
На діях...
В наших головах надія...
Надія є...
На дії...