Блуднi дiти

Дмитриев Александр 2
Факт встановлення батьківства
Є фатальним для дитини.
Саме тому "блудні діти" -
Всі ми діти України.

Вкраїна дівка що давала геть усім,
Її сілкують, а вона вже не пручається...
І тількі Тягнибок, з мораллю від мерців,
За цю повію з Богом сперичається, -

Тягне в бік пекла... Де чорти
Її шукають з ліхтарями.