Вячеслав Белезеко. Небылица

Произведения Детей
На белорусском языке.

Ярка свеціць ноччу сонца,
ціха травы шапацяць.
Ветрык стукае у аконца,
птушкі ў вуллях гаманяць.
На палях кіпіць работа,
а куры травушку жуюць.
Працаваць ім неахвота –
Лепей легчы адпачнуць.