Вячеслав Белезеко. Зима

Произведения Детей
    На белорусском языке
Цудоўны зімні шлях,
усё прыгожа на палях.
Сюды сняжынка далятае,
Сястрыц у хмарцы пакідае.

Служу дома зімой.
Гавару, матуля, с табой.
Будзе на свята
у нас цукерак багата.

Забаўна ўсё зімой,
смяёмся мы з табой.
Збіраемся на свята,
жыццё прыгодамі багата.