Я до тебе прийду

Александр Пупкин
Я до тебе прийду моє перше і щире кохання,
Скільки років пройшло, та серце не камінь, болить.
Не здолати мені те шалене, нестримне бажання,
Щоб побути з тобою хоч день, хоч хвилинку, хоч мить.

Я до тебе прийду, прийду на чужину з України,
На коліна тобі упаду сторінками віршів,
Подарую тобі небо зоряне, спів солов’їний
Прожену ту печаль, що торкнулась твоєї душі.

Я до тебе прийду з першим вранішнім променем сонця,
Обережно щоки доторкнусь, поцілунком зігрію.
З теплим вітром влечу у твоє  ледь відкрите віконце,
Тихо пісню тобі заспіваю і сон твій розвію.

Я до тебе прийду й назавжди залишусь у полоні,
Неповторних очей, що як зорі горять у ночі.
Я тобі принесу й покладу  у гарячі долоні,
Свого щирого і неземного кохання ключі.

Я до тебе прийду, перешкоди усі подолаю,
І де б ти не була, я стежину до тебе знайду.
Я тобі розкажу, розкажу як тебе я кохаю.
Я до тебе прийду, я прийду, я до тебе прийду.


17.02.2011.