Бажання

Лариса Довбета
Брови чорні, очі  ясні,
як блакить далекі.
Дівча миле і  прикрасне,
як зоря на небі .

Коса чорна, в косі  стрічка,
хмаркою біліе.
А на шиї, намисто,
маком червоніе.

Дівча миле не забудиш,
навіки в полоні.
Глянеш в небо, там ті очі,
простягни долоні.

То як мрія, як бажання,
яке не дістати.
Як журавлик, що у небі,
його не впіймати.



Картинка их Интернета.