Жизнь на Солнце

Валентина Хоральд Байрам
  Поговорим о нем, о нем родимом и родном. Кто живет на Солнце, что там происходит? Может,  живут  там духи  важные  и в делах отважные, в помыслах чистые,  ликами прекрасные, формами чудесные, жизнелюбивые, отца прославляющие, мать почитающие, нуждающимся помогают, себя и других не обижают, доброту прославляют, любовью душу питают, богу поклоняются, природе покоряются, космос изучают, живым творениям дорогу открывают.
  Хвала тебе и слава, Солнышко родное, Отец целой Солнечной Системы. Люблю тебя! Желаю тебе и  детям твоим, Родитель, жизнь питающий - счастья в вечности!

--------
   Життя на Сонце
   Поговоримо про нього, про нього рідному і рідному.
   Хто живе на Сонце, що там відбувається?  Може, живуть там духи важливі і в справах відважні, в помислах чисті, ликами прекрасні, формами чудові, життєлюбні, батька прославляють, мати шанують, які потребують допомагають, себе та інших не ображають, доброту прославляють, любов'ю душу живлять, богу поклоняються, природі підкоряються  , космос вивчають, живим творінням дорогу відкривають.
   Хвала тобі і слава, Сонечко рідне, Батько цілої Сонячної Системи.  Люблю тебе!  Бажаю тобі і дітям твоїм, Батько, життя живить - щастя в вічності!