Молитва на выздоровление души и тела

Валентина Хоральд Байрам
Отче наш, Ежи на Небесах,
да святится имя Твое,
да прибудет царствие Твое
как на Небе ,так и на Земле.
Хлеб наш насущный дай нам днесь,
и прости нам грехи наши,
яко же и мы прощаем должникам нашим,
и не в веди во искушение,
да избавь от лукавства.
И ныне, и присно, и во веки веков,
Аминь.

Слава Всевышнему Повелителю и Создателю!
Слава Матери Мира и ее Святому Духу!
Слава всем ангелам и Архангелам!
Слава Силе созидающей и разрушающей!
Слава всем Духам, населяющим Миры!

Благодарим за помощь Господа Всевышнего,
и Его Божественное проявление,
Благодарим Ангелов и Архангелов,
и всех Духов, населяющих миры,
благодарим всех, кто нам помогает.
Аминь.

------------
Молитва на одужання душі і тіла

Отче наш, Єжи на Небесах,
Нехай святиться ім'я Твоє,
да прибуде царство Твоє
як на Небі, так і на Землі.
Хліб наш насущний дай нам днесь,
і прости нам гріхи наші,
яко же і ми прощаємо винуватцям нашим,
і не в веди у спокусу,
да визволи від лукавства.
І нині, і повсякчас, і на віки віків,
Амінь.

Слава Всевишньому Володареві і Творцеві!
Слава Матері Світу і її Святому Духу!
Слава всім ангелам і Архангелам!
Слава Силі творчій і руйнує!
Слава всім Духам, що населяють Світи!

Дякуємо за допомогу Господа Всевишнього,
і Його Божественне прояв,
Дякуємо Ангелів і Архангелів,
і всіх Духів, населяють світи,
дякуємо всім, хто нам допомагає.
Амінь.