Иные

Валентина Хоральд Байрам
  То, что для нас норма поведения, для сущностей, не материализовавшихся в плоти не  понятно. Они живут в другом бытие, по иным понятиям норм общения и гуманности.И мы, в моменты сильной заземленности, четче на себе ощущаем все  потребности, тяготы и боли Земного  бытия. А стоит нам хотя бы немного расслабиться, как тут же начинаем расширяться, увеличиваться  в  объеме душой в духе, как тут же начинаем ощущать безразличие  и отстраненность от дел  насущных. Иной раз опасно человеку вникать в дела, охватывающие  обширное видение, дабы не оторваться от земного притяжения, и  не вспорхнуть душой, словно птицей вольною.
  Изучая магию, хиромантию, вникая  в экстрасенсорику, не стоит  отрекаться  от дел земных, нужно быть  усидчивым   трудоголиком и познавателем. Пусть земное не будет  чуждо нам, если хотим  себя, таким как есть еще  долго видеть, щупать и ощущать.
  Это мое личное мнение, возможно, я даже очень права.

-----------------
Інші
    Те, що для нас норма поведінки, для сутностей, що не матеріалізувалися в плоті не зрозуміло. Вони живуть в іншому буття, по іншим поняттям норм спілкування і гуманності.І ми, в моменти сильної заземленности, чіткіше на собі відчуваємо всі потреби, труднощі й болю Земної буття.
    А варто нам хоча б трохи розслабитися, як тут же починаємо розширюватися, збільшуватися в об'ємі душею в дусі, як тут же починаємо відчувати байдужість і відстороненість від справ насущних. Інший раз небезпечно людині виникають в справи, що охоплюють широке бачення, щоб не відірватися від земного тяжіння, і не вспорхнуть душею, немов птахом вільною.
    Вивчаючи магію, хіромантії, вникаючи в екстрасенсорику, не варто відрікатися від справ земних, потрібно бути посидючим трудоголіком і пізнавальний. Нехай тих країв не буде чуже нам, якщо хочемо себе, таким як є ще довго бачити, мацати і відчувати.
    Це моя особиста думка, можливо, я навіть дуже права.