Рейчел

Наталка Змиивна
Я цілую знову
Твій стрункий потік,
Твою тиху мову
Слухала б довік!

У люстро прозоре
Я дивлюсь Твоє.
Ти гамуєш горе...
...Хто ж Ти, Друже, є?

Звідки таємниці
Відаєш мої?
Рейчел – дух криниці,
Ельф ручаю, і...?

Джерело кохане,
В чім є наш зв’язок?
Ти – лікуєш рани.
Я – свій кожен крок,

Радощі й відчаї,
Й вранішню росу
В путівник збираю,
До Тебе несу,

І цілую знову
Твій стрункий потік...
...Твою колискову
Слухала б довік...