вальспдмсячнимсяйвом

Лето Всегда Заканчивается
твої обійми душать
як твоя краватка, але ще дужче.
від твого смокінгу сморід тютюну.
невистачає кисню від твого парфюму.
долоні твої торкаються моїх пальців.
ми на старому майдані для танців.
подаруй мені, darling, цей вальс
під місячним сяйвом. музики грають для нас.

товї очі
кажуть чого хочуть.
від погляду підкошує ноги,
стомлені від підборів й без того.
ми вальсуємо вже довго.

ти казав щось накшталт "one love. one life",
але вдома на тебе чекала wife.
тому кохання передбачало one night,
та для тебе то було all right.

місяць нижче спускався у лігво ночі,
передчуття було немов перед злочином,
та ми обидва знали чого ми хочемо.

через тиждень тебе забире літак.
трохи шкода, але ж буває й так.
залиш спогади.
вони важливіщі за речі.
мнеі б класти голову,
засинаючи, на твої плечі.

на післярадянському просторі мій денді схожий на принца
з присмаком айрішу, модернізованого, звісно.
схоже на казку, а в казках усе ок.
подаруй мені, бєйбі, подаруй цей танок...