Не бiйся жити

Алена Машкова
НЕ БІЙСЯ ЖИТИ





Життя – тернистий шлях любові,
З яким ми рушимо в душі,
Коли думки  твої на волі,
Напам'ять слід свій залиши.

Не бійся жити, бути щирим,
Побачиш мрії уві сні,
Можливо, хтось у тебе вірить,
Що недарма ти на землі.

Повір, що ти — людина Бога,
Що допоможе він завжди,
І, не тримаючи тривогу,
Вір друзям, самому собі.

Кохай – і будеш ти коханим,
Але по-справжньому, щоб так:
Не залишити в серці рани.
Підкаже доля тобі знак.