Чоловiку

Евгения Зинченко
Т/обі, коханий мій,
В/исловлюю Любов, -
О/тже вона з  тобою
Я/скраво й ніжно сяє,

Ж/ивінкою пала!
І   дивний цей вогонь
Н/асправді мерехтливо
К/рилами обіймає...
А   я з тобою в танці цім кружляю!

                14.02.2011 р.