Приветствие Всевышнему Господу

Валентина Хоральд Байрам
Ой, Эго(ф) Ежи на Небеси!
Да святится Имя Твое,
Да прибудет счастье и жизнь Твоя
Яко на Небесах так и на Земле.
   
Да прибудет Твоя благодать с нами во всю жизнь.
Да прибудет Святая Троица во веки веков.
   
Да блаженны три дня праздника Святой Троицы!
Да отпразднуем же их в  пиршестве и убранстве
Пышнее любого другого праздника.
Аминь.
 
----------------
Привітання Всевишнього Господу

Ой, Его (ф) Єжи на небесах!
Хай святиться ім'я Твоє,
Так прибуде щастя і життя Твоя
Яко на Небесах так і на Землі.
   
Так прибуде Твоя благодать з нами по всі дні.
Так прибуде Свята Трійця на віки віків.
   
Так блаженні три дні свята Святої Трійці!
Так відсвяткуємо ж їх в бенкеті і оздобленні
Пишніше будь-якого іншого свята.
Амінь.