Не правильна в ра

Игорь Голомозый Украина
Хто попав до чорта в лапи,
По скоріше утікай.
Бо біс мізки тобі запудрить,
І підеш зовсім не в Рай.

Каже біс: «Погана церква,
Бога зовсім там нема».
«Взагалі, у них там «секта»».
Скаже кум тобі й кума.

Скажуть брат, свекруха з свекром,
Наливаючи в стакан:
«Церква тільки Православна,
Остальне усе – капкан.
У капкан як попадешся –
«Штундою» вмить станеш.
Не дадуть перехреститись,
Пити перестанеш.

А іще у них говорять:
Гріх аборт робити.
Мовляв кажуть: То теж саме,
Що й людину вбити.

Пити не можна й курити,
Язиком чесати.
Кажуть треба знать Ісуса,
Й Біблію читати.

Говорять,всі юди грішні,
Що треба покаятись.
В серце прийняти Ісуса,
Та дур’ю не маятись.

Отакая у них віра.
Кум! По другій наливай.
Перехрестимося й вип’єм,
І підем співати в гай».
*****