Вибору не ма

Игорь Голомозый Украина
Кожний, хто познає Бога –
Вибору не має.
Буде дуже йому скрутно
Якщо він втікає.
Хто від Господ відходить,
Його зневажає,
Той повагу та страх Божий
У серці не має.

Совість мучає й карає:
«Що ж робитиму тепер?
Наробив сам собі лиха,
Проти Бога я попер».

Якщо совість тебе мучить –
Маєш ще надію.
Бог тебе з любов’ю прийме,
Як оту повію.

Коли в серці Богу скажеш:
Більш не буду я грішить –
Бог тебе в обійми прийме,
Не залишить ні на мить.

Не вважай на фарисеїв,
Думку їхню не сприймай.
Бійся Бога, та до Нього
В покаянні прибігай.
*******