Трудная година

Игорь Голомозый Украина
Якщо ти одного разу
Послухався Бога,
То пропало все погане,
І твоя тривога.

Став здоровим від болячок,
Геть зчез усей смуток.
Є лише одне хороше,
У житті прибуток.


Ллється дощ благословення,
Бог тебе купає.
Твою душу, плоть та серце
Духом омиває.

Стала та душа красива,
Бога поважає.
Знає, що таке – погано,
Й так не оступає.

Та буває що приходить
Трудная година.
Нападає тебе смуток,
Бо ти є людина.

Ти людина, і ти хочеш
Щоб було все гарно.
Та без Бога всі зусилля,
І старання марно.

Вже коли така година
На тебе нахлине –
Усім серцем у молитві
Дух д Бога лине.

Поспілкуєшся, розкажеш –
Бог тебе втішає.
Дасть терпіння, віру, силу,
Й сатана втікає.

Необхідно мати віру,
А в тяжку годину
Взяти піст, стати в молитву.
Бог – почуй дитину!!!

Бог-Отець тебе почує,
Ти ж Його «скарбинка».
Утре сльозу й приголубить
Слухняного синка.
*****