Чи ма ш ти друга

Игорь Голомозый Украина
Ось пройшла вже «чорна смуга»,
День Господній настає.
Приходи до свого друга,
Якщо він у тебе є.

Як товариша не маєш –
Сам не дружелюбний ти.
Один в лісі заблукаєш.
Тобі нікуди іти.

Та коли не маєш друга –
Це погано, так сказати.
Не дай Бог впадеш у яму –
Руки нікому подати.

А коли у сіті біса
Вже заплутався один.
Ще й не знаєш ти Ісуса,
Господу не друг,не син…

Тож стосунки дружні з Богом
Треба тобі мати,
Батька Господа Ісуса
Своїм другом звати.

Подивись у своє серце:
Чи маєш ти друга?
Чи настала вже для тебе
«Біла, Божа смуга»?
*******