На Неб на блакитному

Игорь Голомозый Украина
На Небі на блакитному
Велике Місто є.
У Місті тому Цар і Бог
Достаток всім дає.

У місто те потрібно йти,
Та дуже постаратися.
Усі залишити гріхи,
Жить свято намагатися.

Живи для Бога та служи,
Назад не обертайся.
На плечі хрест свій положи,
Та Богом укріпляйся.

Господь підмогу нам дає,
Показує дорогу.
Свого хреста ти сам неси,
І не впадай в тривогу.

Вузькою стежкою іди,
Котра на Небо в’ється.
Широкий путь не обирай,
Той, що гріхом зоветься.

Якщо на нього станеш ти,
То підеш прямо в ад.
Тебе зустріне сатана,
Та буде дуже рад.

А Бог на Небі тебе жде,
У Місті золотому.
Мерщій залиш свої гріхи.
До Бога йди, до дому.

Достаток Бог тобі там дасть,
Тому що в Нього усе є.
Тим же, хто Господа полюбить,
Життя з із биком дає.

Тож будеш жити ти на Небі,
Якщо підеш до Бога в Рай.
Із двох доріг, одну дорогу
Мерщій, сміліше обирай.

*******