Зимно

Виктор Малороссов
На дворі зимно,
                аж до сліз.
Пливуть,
        мов айсберги, 
                хмарини.
Палають
         грона горобини -
Вертких пташок
               жаданий приз.
Спадають пасма
               білих риз
На скроні
          змерзлої ялини...



    11.02.2011р.