Тебе Бог любить мене

Игорь Голомозый Украина
Тебе Бог любить і мене,
Навіть не сумнівайся.
На хрест Він Сина Свого дав,
Пойняти намагайся.

Бог любить п’яницю під тином,
Той, що в грязі валяється.
Який «синячить» кожен день,
В горілці, що купається.

Також Бог любить наркомана,
Що без «наркозу», не живець.
Що за наркотик продасть маму,
Аби не наступив кінець.

Також Бог любить проститутку,
Що у блуді живе.
Що за хвилину кайфу й гроші,
До пекла впевнено іде.
У сіх Бог любить, та не ділить
На гарних, та поганих.
Мерщій одай Ісусу руку,
Та стань у ряд до званих.

Отже, спасіння у Ісусі.
Лише на Нього подивись,
Та вибери одну дорогу.
Тільки дивись, не помились.
*****