М й Тато

Игорь Голомозый Украина
Мій Тато добре серце має,
І Він мені його дає.
Якщо у мене є проблема,
Поруч зі мною Він стає.

Мій Тато взяв мене в обійми.
Він мене любить та хранить,
Бо дорожить Своїм синочком,
І не залишить ні на мить.
Мій Тато сильний, всемогутній,
Усе оце мені Він дав.
Мій Тато поруч став зі мною,
Аби я часом не упав.

Аби я часом не спіткнувся,
За руку Він мене веде.
Веде скрізь бурі та незгоди.
В палац до Себе приведе.
*****