Нiчого не вiдчуваю

Фиалкора Микитенко
Зміни стались великі в мені,
Щось з душі розчинилось в вогні,
Все змінилось раптово і різко,
Може щось впровадили в мізки?
Абсолютно всі прояви світу бачу,
Я - маяк, для вищих сил щось значу.
Знаю все про всіх проявлених,
Ще дивніше до життя ставлення.
Мені слова, а я сяйвом сприймаю,
Всередині себе зв'язки нові маю,
Багато, хто хотів ці вміння мати
Та з ними пізнала поняття втрати.
Все насправді інакше навколо,
В душі тихо лунає емоційне соло,
А вірніше починаю слухати тишу,
Розумію, щось в минулому лишу.
Так, я часом плачу, часом сміюся,
Але то лиш гра, граючи злюся,
Насправді, сам процес пам'ятаю,
Але які там емоції вже забуваю.
І хоч волай, хоч кричи в рупор,
Навколо мене мов би міцний купол,
Котрий мене від інших оберігає,
Для прогресу змін енергію тримає.
Нові манери, єдність воїна і кішки,
Думаєте, мені страшно хоча б трішки?
Ні, подібних емоцій в собі не маю,
Я більше нічого не відчуваю!

Copyright © Fialkora