Философ

Валентина Хоральд Байрам
Вид утомленный,загадочный,
Глаза больные,уставшие,
Походка неторопливая,
Облизывается похотливо,
Лукаво улыбается,
Мечтает,
Соврать собирается,
Мыслей круговорот,
Слов полон рот.
Себя любит и ненавидит,
Себя боится и собою гордится,
Сам себе удивляется,
Собою везде похваляется,
А огорчаясь,тяжело убивается,
Слезами презрения омывается.
Славы боится,
Но неудержимо к ней стремится,
Признания,
Как свежего воздуха ждет,
А получив часто теряет.

----------
Філософ

Вид стомлений, загадковий,
Очі хворі, втомлені,
Хода некваплива,
Облизується хтиво,
Людське посміхається,
мріє,
Збрехати збирається,
Думок круговорот,
Слів повна голова.
Себе любить і ненавидить,
Себе боїться і собою пишається, {{ 1}} Сам собі дивується,
Собою всюди похваляється,
А засмучуючись, важко побивається,
Сльозами презирства омивається.
Слави боїться,
Але нестримно до неї прагне,
Визнання,
Як свіжого повітря чекає,
А отримавши часто втрачає.