Я так довго тебе чекала

Софа Сказка
Я так довго тебе чекала,
Так приходь і душу відкрий.
У цьому холодi, тебе звала,
Так приходь i мене зiгрiй.
Я до тебе з своєю волею,
Я до тебе лише з добром.
Я так хочу бути твоєю долею,
Ти мені металом Богів - сріблом.
Я хочу вдихати тебе,
I парити на цьому диханнi.
Я хочу летіти до тебе,
Щоб здрастуйте i без прощання.
Я б тобi нiколи не брехала,
Я б вiдкрилася тобi вiдчайдушно.
Я так давно тебе чекала,
Так заходь хоч на чай ненавмисно.