Хвала Господу нашему

Валентина Хоральд Байрам
Отче,
Ты для меня долина всех долин!
Ты для меня вершина всех вершин!
Ты для меня тот тайный океан,
который, не подвластен ни мне, ни нам.
О, спаситель душ,
К тебе взываю я,
К тебе любовь моя сильна,
она возвышенно чиста.

Иду в пути,
Господь впереди,
Божья Матерь при нем,
и я за ними
хвалу молвлю.

---------
Хвала Господу нашому

Отче,
Ти для мене долина всіх долин!
Ти для мене вершина всіх вершин!
Ти для мене той таємний океан,
який, не підвладний ні мені, ні нам.
О, рятівник душ,
До тебе я кличу,
До тебе любов моя сильна,
вона піднесено чиста.

Іду в дорозі,
Господь попереду,
Божа Матір при ньому,
і я за ними
хвалу мовлю.