Матери Мира песнь посвящаю

Валентина Хоральд Байрам
Преклоняюсь пред тобой о, Матерь Мира,
Ты любовь в сердца вселила,
Ты дала жизнь всем Мирам,
всем созданиям и существам,
Ты вдохнула жизни дыхание,
в Творение Всевышнего,
без Тебя и мысль не ожила бы,
огонь не закружился бы,
и Боги не смогли бы созерцая созидать.
Ты есть та тайна и загадка,
которую Святым Духом величают.

Хвала Тебе, о Матерь Мира,
благодарим за то, что жизнь нам подарила,
за ласку, за тепло, за то прозрение,
что от Тебя мы получаем.
И все равно Тебе кто мы,
Ты одинаково всех любишь.
Ведь сердце матери не может разделить родное,
и трепетно Ты нас растишь, жалея,
от самих себя оберегаешь.

-----
Матері Миру пісню присвячую.

Схиляюся перед тобою о, Матір Світу,
Ти любов у наших серцях вселила,
Ти дала життя всім Радам,
всім створінням і істотам,
Ти вдихнула життя подих,
в Творіння Всевишнього,
без Тебе і думка не ожила б,
вогонь не закружляв б,
і Боги не змогли б споглядаючи бачити.
Ти є та таємниця і загадка,
яку Святим Духом величають.

Хвала Тобі, про Матір Світу,
дякуємо за те, що життя нам подарувала,
за ласку, за тепло, за прозріння,
що від Тебе ми отримуємо.
І все одно Тобі хто ми,
Ти однаково всіх любиш.
Адже серце матері не може розділити рідне,
і трепетно Ти нас ростиш, шкодуючи,
від самих себе оберігаєш.