После

Дева Тумана
                Я вдячний, боже, за  змістовне вельми
                Життя, прожите в мандрах і трудах,
                Що звичний був і до пера і кельми,
                Хоч не завжди вечерю мав і дах.
                Всього бувало, не сховаю правди
                Вручала доля віник и вінок,
                А що грішив, за те мене карав ти
                Тим, що завжди охоч був до жінок.

                І.Д. Гаврюк – член СПУ, керівник літстудіі
                ім.В.Домріна м. Іллічівськ, Од. Обл.



                Після мандрів

                Життя прожите, але я мандрую
           Тримаю міцно віник і вінок
           І віршіки потрішечки друкую,
           Хоч не завжди вже тягне на жінок.

                Є дах, вечеря і таке все інше
           О боже, дуже вдячний я тобі,
           Шо між гріхами,  ще писав і вірші,
           Хоч зовсім інше було в голові.

                Але пробач, я висловлю догану,
           Що до кінця мене не покарав:
           Я, після мандрів, вчора, на дивані
           Поплутав кельму  з жінкою, як спав...