Р1зного роду христодавам посвячуеться... з любов ю

Ольга Назарова7
Задавити Христа не можливо,
Бо Христос - наш Творець і наш Бог.
Без Христа полетять всі у прірву
Вічних мук , вічних сліз і тривог.

Затуманене серце і очі,
Хто зібравсь християн задушить.
Та спасти і таких Господь хоче,
Щоб могли з Ним у вічності жить.

Де не буде гріхів і розбрАту,
Й пануватиме вічна любов,
Вічна ласка, і радість, і святість.
Ось для цього Христос в світ прийшов.

Через Нього щоб кожна людина
Мала змогу до Бога прийти.
Бог простить, друже, гріх твій, провини.
В серце швидше Ісуса прийми!