Вих д

Екатерина Пушкарева 2
Волають люди звідусіль,
Бо, хочуть,щоб почули,
Як тяжко жити на землі,
В якій вони хрестились.
Як хліб той важко добувати,
Як гірко дістається…
І що прожитий кожен день,
Стражданням віддається.
Бажають владу спонукати,
Від них не відвертатись…
А є Один Господь - Святий,
До нього і звертайтесь!