Julia Shein - Never cry Wolves!

Þëèÿ Øåéí
Julia Shein  - “Never cry Wolves!”

                My Magician!*/

  - You are right,
                to repeat it over and over again, -

               “- Never cry Wolves!”

1.  Think about…!

2.  Where are you?..
.
3.  What are you doing?

4.  What are you thinking of?..

5.  …  for   Wolves seek
                onto your Thoughts’ Smell!..
__________________________________
*/ Out of my Cycle: “My Magician!”..