Просто Щастя

Ингвар Олафсон
                для А.О.

Щастя, воно - просте. І бачити його просто! Он подивися герань цвіте на моїм підвіконні...І чути його просто! Он послухай: відлига, співають птахи. На весну натякають. І вона неодмінно прийде. Але ж як непросто дійти до цієї омріяної простоти.
Ти наче вже все зрозумів, а потім шубовсь як у воду з мосту. І несе тебе потік буденщини , маєти, від яких ти вже наче б то втік, а насправді біжиш ти від простоти від щастя свого, від любові...

...................... 
26.01.2011 14:50