4х4

Ингвар Олафсон
Cріблиться від поцілунків повного Місяця стежка
поміж скель непривітних.
Ще кілька миль до замку Діви Золотої.
Чи запалає сюніч вогнище в Банкетній Залі?
Не відаю
та сподіваюсь...
**
Залізна воля вже не допоможе.
Пісок безкраю.
Коштовніше немає води краплини у пустелі.
Коли вона остання...
***
Остання зустріч.
В'юнка та юнка блакитноока на полустанку.
Подруго вірна, прощай кохана...
Остання юність,
останній потяг...
****
Питання зупинило блюдце.
Між "Так" і "Ні" не ворухнеться.
Замкнулось коло круговертя.
Мовчать Боги Ілламу...


.................................
03.03.2005 10:40 - 25.01. 2011 6:30

© Ingvar Olaffson