Байка

Наталья Матвеюк
               
               

                Коли в товаришах немає ладу,
                Чи можуть іншим добру дати раду,
                Тягнути будуть віз у різні боки.
                Безглузді роблячи при цьому кроки.
                Наш віз тому не їде, а гальмує,
                Що між візницями розбрат панує.
                Неначе всі вони добра бажають,
                Та сенсу мало кроки їхні мають.
                Той  тягне вліво, другий тягне вправо,
                А третій — в центрі— просто ловить гави.
                Байкар російський влучну дав пораду:
                Щоб їхав віз — шукать візницям ладу!