К Псалму 90

Александр Кутепов
1)Живый в помощи Вышняго,
В крове Бога небесного водворится.
2)Речет Господеви: Заступник мой еси,
и прибежище мое,Бог мой, и уповаю на Него.
3)Яко Той избавит тя от сети ловче,
и словесе мятежна.
4)Плещмя своими осенит тя,и под крыле Его надеешися:
оружием обыдет тя истина Его.
14)Яко на Мя упова и избавлю и,
и покрою и, яко позна Имя Мое.
15)Воззовёт ко Мне, и услышу его,
с ним есть в скорби,изму его, и прославлю его.
16)Долготою дней исполню Его,и явлю Ему спасение моё.
                ( Псалом 90.Псалтырь)

Там  ни  добавить,  ни  убавить,
Где  Истина  явила  суть.

Быть  с  Богом  в  жизни,  Его  славить,
Есть  в  этом  христианина  путь.

Оружье   в   Истине   бессмертной,
И   помощь  страждущим  в  пути,

А   тайна   в  жизни  сокровенной,
В   молитве: "Господи  спаси!"

И   в  скорби   позови  -  Услышит,
Покровом   Божьим   защитит.

Он   преданных   Ему   отметит,
И   для   спасенья   сохранит.


                2011г.