Сойка

Вячеслав Романовський
Дощем веселим сад умитий
Од свіжості аж зойка!
Збирає ягодою мито
Набридла птаха - сойка.

Клює пожадливо черешні,
Гарячим бризка оком.
А листя сяє, наче блешні,
І п'янко пахне соком.

Дощем веселим сад умитий...